Centelles 08540

950.000€
Property Details

Centelles 08540

950.000€
Description

Sòl Urbà a Centelles. Operació Urbanística

House - Centelles

Anunci de Venda de Sòl Urbà a Centelles

Descripció de l’Operació Urbanística: Es posa a la venda un sòl urbà destinat a una operació urbanística que inclou l’ampliació del cementiri municipal i l’ordenació de l’entorn fins al carrer Guer, al municipi de Centelles. Aquesta parcel·la és idònia per a la construcció d’habitatges unifamiliars i plurifamiliars, oferint una oportunitat única per a desenvolupadors i inversors.

Característiques del Sòl:
• Superfície total del sòl: 3.811,34 m²
• Sostre màxim a construir: 5.235 m²
• Ocupació de la planta baixa dels habitatges: 1.905 m²
• Nombre màxim d’habitatges: 26 (incloent habitatges unifamiliars i pisos)

Ubicació: El sòl està situat en una zona tranquil·la i ben comunicada del municipi de Centelles, a prop del cementiri municipal i amb fàcil accés al carrer Guer. Aquesta ubicació ofereix una combinació perfecta de tranquil·litat residencial i proximitat als serveis i comoditats del municipi, garantint una alta qualitat de vida per als futurs residents.

Oportunitat de Desenvolupament: Aquesta parcel·la representa una magnífica oportunitat per a promotors i constructors que vulguin invertir en una zona amb un gran potencial de creixement. La projecció urbanística prevista inclou la creació d’una comunitat residencial moderna i ben planificada, amb tots els serveis i comoditats necessaris per a una vida confortable i segura.

A la nova illa hi càpiguen fins a un màxim de 26 habitatges (PROMOCIÓ 2) unifamiliars si la
façana és de 5 metres, i de 22 habitatges (PROMOCIÓ 1) si la façana és de 6 metres. Es tracta de la mateixa densitat que existeix en el subsector vivienda de clau 22a. Pel àmbit de 13.909m2s del PAU representa una densitat d’entre 15 i 20 habitatges per hectàrea bruta i al voltant dels 70 hab/ha neta.

PROMOCIÓ 1
Promoció de 22 edificis amb una profunditat de 14,50 metres a planta baixa i 12 metres a plantes pis. Cada habitatge ofereix una superfície total de 231m², distribuïda en una planta baixa de 87m² i dues plantes pis de 72m² cadascuna.

PROMOCIÓ 2:
Descobreix la nostra promoció basada en la flexibilitat de la regulació urbanística 22a, permetent façanes mínimes de 5 metres. Això ens permet construir fins a 26 habitatges, cadascun amb un sostre màxim de 192 m²st (72 m² a planta baixa + 60 m² a cada planta pis), amb un total combinat de 4.992 m²st per a tot el projecte.

Beneficis Clau:
• Entorn Tranquil: Zona residencial amb baixa densitat de trànsit i sorolls, ideal per a famílies i persones que busquen una vida tranquil·la.
• Proximitat als Serveis: A pocs minuts de comerços, escoles, instal·lacions esportives i altres serveis municipals.
• Bona Comunicació: Accessos fàcils i ràpids a les principals vies de comunicació, facilitant els desplaçaments a ciutats veïnes i altres
destinacions.
• Alta Qualitat de Vida: Disseny urbanístic orientat a crear un entorn segur, còmode i agradable per als residents.

Assessorament i Informació Més Detallada: Disposem d’un informe detallat exclusiu per a promotors. En aquest informe es detallen les diverses possibilitats de construcció del sòl. Contacti amb nosaltres per obtenir aquest informe i explorar les opcions de desenvolupament en profunditat.

No deixi passar aquesta oportunitat d’invertir en una parcel·la amb tant de potencial a Centelles. Per a més informació i visites, contacti amb nosaltres.

*Les superfícies de la propietat han estat obtingudes de les dades cadastrals, cèdula, plànols, escriptures o notes simples aportats per la propietat.

Caracteristicas de la Propiedad
  • House