Inmobiliaria La Garriga

Venta y alquiler de inmuebles

Acertar tu propósito de hogar, con seguridad y confianza, es nuestra razón de ser

Estàs buscant llogar la teva propietat, però no tens temps o ganes d’ocupar-te de la gestió dels llogaters i el manteniment de l’immoble?

Estàs buscant llogar la teva propietat, però no tens temps o ganes d’ocupar-te de la gestió dels llogaters i el manteniment de l’immoble? Immobiliària Forcada és aquí per ajudar-te!

Amb els nostres serveis, podràs obtenir la millor renda per la teva propietat i estar segur que tot està sent gestionant professionalment. Immobiliària Forcada s’encarregarà de tot, des de l’estudi de solvència de l’inquilí i la valoració de l’immoble, fins la redacció del contracte de lloguer.
Els nostres serveis d’administració del lloguer també estan disponibles, per només 20€ al mes, i cobreixen tot allò necessari per tenir una administració completa, incloent-hi tramitacions de rebuts, cobrament mensual del lloguer, inventaris, visites regulars i gestió d’incidències.

Amb Immobiliària Forcada, no t’hauràs de preocupar per res més que rebre la teva renda cada mes. Contacta’ns avui per obtenir més informació i deixar les teves preocupacions a les nostres mans!

CA EN ES