Inmobiliaria La Garriga

Venta y alquiler de inmuebles

Acertar tu propósito de hogar, con seguridad y confianza, es nuestra razón de ser

man and woman standing in front of gas range

5 consells per ajudar a reduir l’estrès de comprar una casa

Els compradors actuals d’habitatge estan sentint la pressió del mercat actual de baix inventari i alta demanda, el que pot causar una gran quantitat d’estrès en el procés de compra. Per ajudar a reduir aquest estrès, recomanem les següents accions:

  1. Posa en ordre les teves finances abans de començar a buscar cases. Utilitza Immobiliària Forcada per obtenir l’aprovació prèvia d’una hipoteca i trobar els millors prestadors i tarifes. Això t’ajudarà a evitar problemes de financiació i a conèixer els teus límits pressupostaris abans de començar a buscar.
  2. Contracta l’agent immobiliari adequat. Els agents immobiliaris són experts en el procés de compra i poden ajudar-te a elaborar una oferta competitiva. El seu suport també pot ser molt valuós per alleujar l’estrès del procés.
  3. Utilitza la tecnologia al teu favor. Immobiliària Forcada ofereix “tours” virtuals en 3D, això et permetrà fer-te una idea de les propietats sense sortir de casa i així poder moure’t més ràpidament que la competència.
  4. Mantén-te organitzat. Amb totes les coses que s’han de fer en el procés de compra, mantenir la informació organitzada et pot estalviar temps i energia. Utilitza una llista de verificació dels compradors d’habitatge per registrar el teu progrés i compartir-la amb el teu agent o soci de compra.
  5. Gaudeix del viatge. Trobar i guanyar una casa és una gran fita, i encara que el procés pot ser complicat i estressant, hi ha recursos per ajudar-te a tenir èxit. Celebrar cada petita victòria i recordar que cada pas t’acosta a la teva nova llar pot ajudar a alleujar l’estrès del procés.

Encertar el teu propòsit de llar, amb seguretat i confiança, és la nostra raó de ser. 

CA EN ES